Werving & Selectie

Specialiseren of Generaliseren ?

slide2

Wij kiezen voor specialiseren. Onze missie is arbeidsmarktbemiddeling van personen met een MBO/HBO/WO niveau in transport & logistieke en de technische functies. Syntax Werving & Selectie is gespecialiseerd in de sector Transport & Logistiek .

Vakkennis, marktkennis en ervaring.
Syntax W&S werft ánders. Met onze vakkennis, kennis van de markt en jarenlange ervaring werken wij gericht, direct en effectief. Door middel van direct search. Wij richten het vizier rechtstreeks op een aantal geschikte kandidaten. Een werkwijze, normaal alleen gebruikt voor vacatures op executive niveau. Dankzij deze directe werkwijze vinden wij meestal heel snel de kandidaten die perfect passen bij het profiel dat u ons gegeven hebt.

Deskundig, betrouwbaar en snel.
Onze werkwijze bestaat uit een aantal fasen die vooraf in onderling overleg worden bepaald. Onze manier van werken heeft als voordeel dat er nooit misverstanden kunnen ontstaan over het gewenste profiel. Bovendien kunt u zo snel beoordelen of een kandidaat binnen uw werkomgeving en bedrijfscultuur past. Om een duidelijk profiel te krijgen van de perfecte kandidaat inventariseren wij samen met u de bedrijfscultuur, functieomschrijving en functieeisen en de persoonlijkheid waaraan de kandidaten moeten voldoen. Dan pas wordt de zoektocht gestart. Daarna brengen wij geschikte kandidaten bij u aan tafel die voldoen aan de door u gestelde criteria. Als wij het definitieve zoekprofiel hebben vastgesteld, duurt het maximaal 4 weken tot wij de eerste kandidaten aan u voorstellen.

Specialisme maakt verschil!!
Specialisatie die steunt op een jarenlange ervaring op dit terrein maakt wel degelijk een verschil in trefzekerheid. Een aanpak vanuit klantgerichtheid en een diepgaand begrip voor de bedrijfsprocessen van ondernemingen in de Transport & Logistieke sector zorgen er voor dat wij – zelfs voor “moeilijke” functies – bijna altijd – succes hebben.

De Procedure:

  • Oriëntatiefase: de werkomgevingvariabelen, de functie-inhoud en de gewenste gedragsvariabelen worden in kaart gebracht;
  • Wervingsfase: Syntax W&S maakt gebruik van netwerkcontacten, file-search en headhunting. We voeren oriënterende gesprekken met alle relevante kandidaten;
  • Selectiefase: de voorselectie bestaat uit het voeren van gesprekken met de overgebleven kandidaten;
  • Afronding: de voordracht en definitieve benoeming van de kandidaat vindt plaats.

Onze klanten
Bedrijven en organisaties die ter vervulling van vacatures ervaren specialisten zoeken. Maar ook gekwalificeerde personen op zoek naar een passende functie. Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland. Syntax W&S onderscheidt zich door specialisme als full-service bureau met gedegen ervaring, aangevuld met klantgerichtheid, snelheid, betrouwbaarheid en open communicatie.

Syntax is lid van Recruiters United (Network of European Recruiters).