Wat wij bieden

Werving & Selectie

Onze missie is arbeidsmarktbemiddeling voor personen met een MBO/HBO of Academische vorming voor de transport & logistieke en de technische branche. Syntax Werving & Selectie is gespecialiseerd in de sectoren Transport & Logistiek en Customs.

HR Advisering

Syntax helpt u een stap verder te komen m.b.t. uw personeelsbeleid. Van personeelsadministratie via personeelsbeheer naar integraal personeelsbeleid. Bij integraal personeelsbeleid zorgt u ervoor dat alle personeelsinstrumenten volledig op de strategie van de organisatie zijn afgestemd, dat ze onderling samenhangen en uw personeelsprocessen volledig geborgd zijn. Daarnaast zijn wij ook actief op het vlak van re-integratie (herplaatsen en/of outplacement van werknemers, 2e spoor trajecten).

Detachering

Werkt uw organisatie met een flexibele schil? Heeft u extra capaciteit of specifieke kennis nodig voor een project? Zoekt u langdurige vervanging? Onze specialisten bewijzen dat flexibiliteit en kwaliteit goed samen gaan. Wij denken graag met u mee over een passende invulling van uw wervingsbehoefte.