Syntax breidt uit !

LOGO_SYNTAX_NIEUW-e1411043588467De aantrekkende economie trekt zijn wissel ook op de logistieke arbeidsmarkt. Het moment van groei van Syntax kon niet uitblijven. 1 mei jl heeft Syntax er een nieuwe vestiging bij in Breda, gerund door Diederik Geerts. Diederik Geerts heeft zijn sporen verdiend in diverse leidinggevende rollen, bij toonaangevende bedrijven in de transport en logistieke sector. Zowel in het wegtransport, zeevracht, intermodaal vervoer als in op en overslag van (ADR) goederen is hij bekend. Hierdoor heeft Diederik de beschikking over een ruime expertise in het werkveld en een uitgebreide know-how omtrent het werven van de juiste mensen op de juiste posities binnen een organisatie en stelt derhalve graag zijn netwerk ter beschikking.

Syntax verwacht met het netwerk van Geerts sterker actief te worden op de logistieke hotspots Brabant West en Tilburg/Waalwijk. Met een achtergrond als lecturer op de hogeschool NHTV verwacht (Diederik) Geerts sterk in te kunnen steken op jong talent, waarbij niet alleen het aanboren van jong talent, maar juist het coachen tot volwaardig(e) logistieke expert logistiekelingen zijn ambitie is.

Zoals de formule binnen de groep betaamt, zal Syntax Breda volledig zelfstandig opereren, evenals de vestigingen in Vierlingsbeek en Oss. Door toepassing van slimme ICT/ Cloud oplossingen werken de vestigingen op dusdanige manier samen dat dit voor opdrachtgevers en kandidaten de perfecte match oplevert of de ideale interimoplossing.

Syntax is een kleine 20 jaar actief in het personeelsadvies binnen de transport en logistieke sector en heeft met haar eigenaar/ consultant-constructie meer dan 60 jaar ervaring in huis om transport en logistieke bedrijven te adviseren over personeelsvraagstukken, waarbij de focus ligt op recruitment en interimwerk.