Supply Chain Coördinator (Geldrop) – Geldrop

Supply Chain Coördinator (Geldrop)

Solliciteer met CV
  

Introductie

Ben jij die jonge, ondernemende, commercieel ingestelde, communicatieve People manager met een pragmatische en positieve instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou ! 

Organisatie

Om de groei en de volgende fase van het bedrijf Van Nunen Transport en Logistiek B.V. in Geldrop mogelijk te maken zijn wij op zoek naar een Supply Chain coördinator met een “hands-on” mentaliteit welke zich thuis voelt in de hectische wereld van Transport en Logistiek.

Meer info over Van Nunen Transport en Logistiek B.V. op www.nuntrans.nl. 

Functie

Als Supply Chain coördinator ben je verantwoordelijk voor een correcte planning, administratieve verwerking, in-, op- en uitslag, procesverbeteringen en VAL activiteiten binnen de magazijnen. Je stuurt 5 tot 8 expeditie medewerkers aan en bent altijd op de hoogte van de laatste status omtrent leveringen en voorraden. Met de klant heb je dagelijks contact. Als persoon ben je niet vies van je handen uit de mouwen steken en je zorgt samen met jouw team dat de klant altijd beschikt over de juiste informatie en de juiste goederen op de juiste tijd. Daarbij houd je altijd rekening met de commerciële belangen van het bedrijf en de klanten.

Functie eisen

De functie is op HBO werk- en denkniveau. 
Je hebt ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie en hebt aantoonbare ervaring in procesoptimalisatie en productie logistiek;
Je hebt een flexibele instelling, wat betreft werktijden en werkzaamheden en bent woonachtig in de omgeving van Geldrop.

Aanbod

Van Nunen Transport en Logistiek B.V. biedt de mogelijkheid deel uit te gaan maken van een stabiele en sterk groeiende organisatie. Salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform CAO TLN. Salarisindicatie tussen de € 2400 / € 3200 Bpm.

Inlichtingen

Eric Hendriks, tel: 06-53885383, e.hendriks@syntax.nl

Solliciteer met CV