Sr. Transportplanner (Omgeving Cuijk)

Solliciteer met CV
  

Introductie

Wij zoeken een Sr. Transportplanner die de ambitie heeft om door te groeien binnen dit dynamische bedrijf.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationaal transportbedrijf met meer dan 250 trucks on route, dat zich sinds jaar en dag toelegt op het met eigen materiaal uitvoeren van eenvoudige tot complexe vervoersopdrachten. Belangrijke bestemmingen zijn Frankrijk, Spanje, Groot Brittannië en het Oostblok tot ver in Rusland! 

Functie

Met een modern wagenpark worden zowel geconditioneerd als dedicated transporten en full-load zendingen getransporteerd door heel Europa. Als Senior Planner zorg je dagelijks voor een zo efficiënt mogelijke rit-planning rekening houdend met venstertijden en klant specifieke wensen. Jij bent een “oude rot” in het vak en bent in staat om de overige planners te begeleiden bij hun werkzaamheden en ze naar een hoger niveau te tillen. Omdat je het eerste aanspreekpunt voor de klant bent, ben je communicatief zeer vaardig in een diversiteit aan talen, maar minimaal in het Nederlands, Engels en Duits. Verder ben je een pro actieve senior planner die goed tot zijn recht komt in een hectische omgeving. Je haalt je energie uit het oplossen van problemen en ga je graag de uitdaging aan. Leg jij de lat graag hoog en ben jij ook besmet met het transportvirus? Dan zoeken wij jou! 

Functie eisen

Weet jij van aanpakken en heb je affiniteit met de internationale logistiek en beschik je over:

  • afgeronde HBO opleiding logistiek;
  • goed kunnen communiceren in de Nederlandse, Engelse- en Duitse taal, Frans is een pré;
  • bekend met TMS systemen en Microsoft Office;
  • bekend met regels, CMR condities en rij- en rusttijden;
  • leidinggevende capaciteiten.

Aanbod

Naast een marktconform salaris (afhankelijk van opleiding en werkervaring) bieden wij een uitdagende veelzijdige functie in een jong en dynamisch bedrijf met een zeer enthousiast team wat bereid is voor elkaar door het vuur te gaan!

Inlichtingen

Eric Hendriks, tel: 06-53885383 , e.hendriks@syntax.nl

Solliciteer met CV