Referenties

Syntax: prettig en informeel samenwerken

“Werkeloos thuiszitten is niets voor mij. Ik heb ervoor gekozen mij in mijn zoektocht naar ander werk te laten begeleiden door Syntax. Dat bleek een prima keuze, die ik zo weer zou maken. Al vanaf de eerste kennismaking verliep de samenwerking prettig en lekker informeel. Met altijd een vaste contactpersoon die praktisch en effectief jouw vragen beantwoordt.”

Jacoline, geplaatst als administratief medewerkster


Crisistijd

“Ik ben me ervan bewust, zeker in deze crisistijd, dat er minder bedrijven zijn met externe vacatureplaatsen. Dat merk je ook aan de langere reactietijd vanuit uitzendbureaus. Het is daarom bijzonder dat Syntax, mede door hun professionele ondersteuning, erin is geslaagd mij aan een nieuwe baan te helpen. Voor mij is er dus geen enkele twijfel: een eventueel volgende keer kies ik weer voor Syntax”!

Piet, geplaatst als planner


Syntax: heeft antwoord op alle vragen

“Je wilt weer zo snel mogelijk aan de slag. Al heb je niet meteen zicht op een nieuwe functie. Ik heb toen contact gezocht met Syntax. Ik zat met veel vragen. Die wisten ze allemaal feilloos voor mij te beantwoorden. En had ik ondersteuning nodig, dan hoefde ik ze maar te bellen. Waar kom je dat nog tegen! Dit is een bureau dat goed aanvoelt wat je nodig hebt. Ik had behoefte aan een goede begeleiding en voel me prima geholpen. Ook ben ik erg positief over de methodiek die Syntax hanteert. Die heeft in ieder geval voor mij prima gewerkt”!

Geert, geplaatst als expeditiemedewerker


Ze geven duidelijke uitleg!

“Je weet hoe dat gaat”, zegt Tanja, “eerst probeer je werk te vinden via een uitzendbureau. Maar dat blijft vooral heel zakelijk en onpersoonlijk. Met Syntax bemerk je meteen het verschil in benadering. Die persoonlijke noot is gewoon belangrijk. Ook de manier waarop er uitleg wordt gegeven over de stappen die je in het traject volgt: gewoon lekker duidelijk.”

Tanja, is kandidaat bij Syntax


Gevoel van écht contact

“Ik kijk met plezier uit naar de nieuwe functie waar ik met de ondersteuning van Syntax op 1 maart mee begin. Hun begeleiding is er duidelijk op gericht om een nieuwe start voor jou mogelijk te naken. Hel doelgericht dus. In je eigen tempo, zonder de druk van snel scoren. Dat zorgt voor vertrouwen en het gevoel dat er sprake is van écht contact. Voor mij zulke belangrijke factoren, dat ik kan zeggen dat deze samenwerking voor mij 100% was. Ik durf Syntax dus gerust bij anderen aan te bevelen.”

John, geplaatst als loodsbaas