Over ons

Personeel gezocht of een Organisatie vraagstuk ?

Syntax is al meer dan 17 jaar actief in het bemiddelen van midden- en hoogopgeleide transport en logistieke professionals. Vanuit ons kantoor in Vierlingsbeek, Oss en Breda behartigen wij de belangen van onze opdrachtgevers en kandidaten in geheel Nederland en daarbuiten.

Syntax levert toegevoegde waarde op basis van marktkennis en inhoudelijke kwaliteit.

Middels Assessments, Coaching en HR-Advies stimuleren wij de groeikracht van ieder individu, de onderlinge samenwerking binnen organisaties en teams en daarmee de ontwikkeling van uw organisatie als geheel.

Syntax is specialist in de vakgebieden:

  • Logistics
  • Transport
  • Supply Chain
  • Techniek

Syntax heeft een missie: Syntax helpt mensen en organisaties (weer) op weg.

De strategie van Syntax is gericht op het “one-stop-shop”-principe en het aangaan van strategische samenwerkingen.

Werken bij Syntax of heb je interesse in een stage plek? Neem eens contact op/of bekijk hier onze openstaande vacatures

Eric Hendriks is oprichter en eigenaar van de Syntax groep. Zijn kantoor is gevestigd in het Noord-Brabantse Vierlingsbeek. Hij is zoon van een chauffeur/ondernemer en ontving een gedegen HBO-opleiding en uiteenlopende trainingen in alles wat met bedrijfskunde en personeel te maken heeft. Aanvankelijk werkte hij als personeelsfunctionaris in een logistiek/productiebedrijf, later werd hij personeelsmanager bij een transportonderneming. Hij kent de theorie én de (harde) praktijk.

Mede daardoor is hij succesvol in het transport- en logistieke relatienetwerk. Daarnaast heeft hij ervaring in de technische installatiebranche en groothandel en is dus bekend met veel zakelijke ‘takken van sport’.

Als oud HR-manager bij enkele bedrijven ben ik in 2001 begonnen met Syntax. Dit idee werd geboren door de manier van werken van andere intermediairs, je ziet ze nog steeds, “CV-schuivers” die de bedrijven en de kandidaten vaak niet (goed) kennen en gericht zijn op kwantiteit. Dit was mijn drijfveer om het anders te gaan doen! Nu vele jaren later hebben we duizenden kandidaten in onze database, werken we vanuit 3 locaties in Brabant en hebben veel duurzame relaties met opdrachtgevers.” 

Tel: 06-53885383 | e-mail: e.hendriks@syntax.nl

 

 

Rob Hermes is sinds 2010 eigenaar van Syntax Oss. Hij heeft meer dan tien jaar gewerkt als personeelsmanager bij een aantal logistieke dienstverleners.

Ook hij kent de theorie én de (harde) realiteit, reden waarom hij eveneens gepokt en gemazeld is in het transport- en logistieke relatienetwerk. In diezelfde transport en logistiek ligt dan ook zijn specialisatie.

Tel: 06-18517852 | e-mail: r.hermes@syntax.nl

 

 

Diederik Geerts is sinds 2017 eigenaar van Syntax Breda. Diederik Geerts heeft zijn sporen verdiend in diverse leidinggevende rollen, bij toonaangevende bedrijven in de transport en logistieke sector. Zowel in het wegtransport, zeevracht, intermodaal vervoer als in op en overslag van (ADR) goederen is hij bekend. Hierdoor heeft Diederik de beschikking over een ruime expertise in het werkveld en een uitgebreide know-how omtrent het werven van de juiste mensen op de juiste posities binnen een organisatie en stelt derhalve graag zijn netwerk ter beschikking.

Met een achtergrond als lecturer op de hogeschool NHTV verwacht (Diederik) Geerts sterk in te kunnen steken op jong talent, waarbij niet alleen het aanboren van jong talent, maar juist het coachen tot volwaardig(e) logistieke expert logistiekelingen zijn ambitie is.

Tel: 06-30228341 | e-mail: d.geerts@syntax.nl