Werving & Selectie

plaatje-wegenlichtWe werken graag aan relaties op lange termijn. Daarbij kunnen we alle soorten bedrijven bedienen van elke denkbare omvang: van familiebedrijf tot multinational. Dat kan alleen als je pragmatisch werkt, zonder poeha. Onze relaties waarderen dat.

In plaats van zelf te werven en alle interviews te doen, kunt u ook kiezen voor uitbesteding van werving en selectie door Syntax. Het beperkt uw capaciteitsbeslag, spaart tijd en is vrijwel altijd kostenbesparend. Continuïteit en kwaliteit van uw organisatie zijn mede afhankelijk van de perfecte ‘match’ tussen functies en de bezetting ervan. We hechten veel waarde aan een goede en langdurige vertrouwensrelatie met onze opdrachtgevers. Daarom werken we to the point, persoonlijk en klantgericht. We worden door onze relaties gezien als een strategische businesspartner. Dit danken we vooral aan ons organisatorisch meedenken en onze branchekennis.

Onze klanten:
Bedrijven en organisaties in de Transport & Logistieke sector en bedrijven met logistieke functies die ondersteuning zoeken bij HR vraagstukken en ter vervulling van vacatures ervaren specialisten zoeken. Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland en daar buiten. Syntax onderscheidt zich door specialisme als full-service bureau met gedegen ervaring, aangevuld met klantgerichtheid, snelheid, betrouwbaarheid en een open communicatie.

Hoe werken wij?
Bent u op zoek naar die ene kandidaat voor een specifieke vacature? Syntax helpt u graag door degene te vinden die precies past bij de te vervullen functie. Juist ook voor functies die moeilijk vervulbaar zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd van gemotiveerde professionals op niveau. Wij selecteren voor u de beste kandidaten, uit wie u na een kennismakingsgesprek uw keuze kunt maken. Snel en doeltreffend.

Uw vacature (vast of op interim-basis)
Syntax benadert elke vacature op een persoonlijke manier. Wij bekijken uw bedrijf, analyseren de organisatiecultuur, beoordelen de plek in het bedrijf waar onze professional komt te werken en wie de collega’s zijn. Op het moment dat wij een professional aan u voorstellen, bent u al verzekerd dat de kandidaat naadloos binnen uw bedrijf en de te vervullen functie past.

Fee voor werving en selectie
Onze fee voor werving en selectie bedraagt, afhankelijk van de schaarste van de kandidaten, tussen de 15 en 20 % (excl. btw) van het brutojaarsalaris (all-in) voor de beoogde kandidaat. Wij werken op exclusieve en no cure no pay basis. Bij exclusieve basis wordt vooraf een prijsafspraak gemaakt. Wanneer wij werken op basis van no cure no pay, dan brengen wij onze fee pas in rekening als een arbeidsovereenkomst tot stand is gekomen. Er geldt een betaaltermijn van 30 dagen na factuurdatum. Acceptatie van onze voorwaarden geschiedt automatisch als u onze kandidaat uitnodigt. Er geldt een pro rata terugbetalingsgarantie bij voortijdige beëindiging van een arbeidscontract binnen de eerste 6 maanden. Wij betalen in dat geval u dat deel van de fee terug over de niet gewerkte maanden binnen deze periode.

Hebt u op dit moment een vacature en wilt u weten of Syntax iets voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Onze consultants beantwoorden graag al uw vragen.

Syntax is lid van Recruiters United (Network of European Recruiters).