Werkgevers

plaatje warehouse

 

 

 

 

We werken graag aan relaties op lange termijn. Daarbij kunnen we alle soorten bedrijven bedienen van elke denkbare omvang: van familiebedrijf tot multinational. Dat kan alleen als je pragmatisch werkt, zonder poeha. Onze relaties waarderen dat.

Syntax fungeert zowel als specialist, netwerkpartner en adviseur. Door de kennis van uw branche kunnen we de beste kandidaten leveren met wetenschappelijk onderbouwde profielen. Hierdoor wordt het rendement en de kwaliteit verhoogd. We leveren maatwerk en kunnen dus voorzien in verschillende flexibele arbeidscontracten. Heeft u behoefte aan een adviesgesprek voor het invullen van sleutelposities in uw organisatie? Neem contact op met een van onze adviseurs.


Onze diensten

Werving en Selectie
Aan de hand van een uitgebreid kandidaatsprofiel vinden wij de beste kandidaat. Hiervoor worden diverse wervingsmethodieken toegepast. De kandidaat wordt intensief geïnterviewd en online getest en zo beoordeeld op geschiktheid voor de baan binnen uw organisatie. Wij verzorgen deze werkzaamheden op no cure no pay basis waarbij u een fee betaald op het moment dat u de kandidaat aanneemt. Bovendien maakt u standaard gebruik van onze garantieregeling.

Exclusive Search
Na het gezamenlijk samenstellen van het uitgebreide kandidaatsprofiel en de meest succesvolle wervingsmethode verstrekt u een exclusieve zoekopdracht. Na ontvangst van een opstartfee vangen wij aan met de werving en selectie volgens de afgesproken methode. Bij een succesvolle bemiddeling ontvangt u de opstartfee retour als korting op de bemiddelingsfee. Hierin is tevens onze garantieregeling opgenomen.

Recruitment Service
Op basis van een maatwerkovereenkomst neemt Syntax alle sollicitatiehandelingen en werving en selectie werkzaamheden van u over. Omdat wij vacature handelingen efficiënter, professioneel en gelijktijdig voor meerdere opdrachtgevers verzorgen resulteert dit in een directe kostenbesparing voor uw bedrijf. Daarnaast lift u mee op aantrekkelijke regelingen met vacaturesites en kranten. U krijgt op elk gewenst moment inzage in alle werkzaamheden, resultaten en kwaliteitsmetingen. U bespaart op jaarbasis duizenden euro`s en blijft focus houden op uw kerntaken. Wij vullen uw vacatures snel en vakkundig in.

Detachering
Via detachering kunt u de kandidaat in een vastgestelde periode toetsen op geschiktheid voor een vast dienstverband binnen uw bedrijf. De detacheringovereenkomst is een flexibel arbeidscontract waarmee u risico`s ten aanzien van ziekte en contractsverplichtingen vermijdt terwijl u geen tijd verliest en kosten maakt voor advertenties, wervingsprocedures en salarisadministratie. Zo houdt u focus op uw kerntaken en werken wij vanuit onze kennis en expertise aan uw personele vraagstukken.

Payroll
Payroll is het verleggen van juridisch werkgeverschap. Terwijl de werknemer bij u werkt is hij in dienst bij een ander. Hierdoor loopt u geen risico`s voor contractverplichtingen, ontslagprocedures en ziekte. Wij verzorgen de verloning inclusief loonadministratie en de betaling van loonbelasting. U heeft een flexibele overeenkomst en betaald slechts de gewerkte uren met een zeer scherp uurtarief. Tegelijkertijd heeft de werknemer een contract geheel afgestemd op uw CAO en prima arbeidsvoorwaarden.

 

Onze bedrijfspresentatie op Prezi