Onze diensten

plaatje tank

Werving & Selectie

Onze missie is arbeidsmarktbemiddeling voor personen met een MBO/HBO of Academische vorming voor de transport & logistieke en de technische/ automotive branche. Syntax Werving & Selectie is gespecialiseerd in de sectoren Transport & Logistiek en Customs. We zijn er voor organisaties die ervaren specialisten zoeken. Maar ook voor gekwalificeerde personen op zoek naar een passende functie. Door heel Nederland en daarbuiten. Specialisatie dankzij een jarenlange ervaring maakt het verschil in trefzekerheid. Een diepgaand begrip voor de bedrijfsprocessen van de transport- en logistieke sector zorgt nagenoeg altijd voor een perfecte match, zelfs voor ‘moeilijke’ functies.

P & O Advies

Syntax helpt u een stap verder te komen m.b.t. uw personeelsbeleid. Van personeelsadministratie via personeelsbeheer naar integraal personeelsbeleid. Bij integraal personeelsbeleid zorgt u ervoor dat alle personeelsinstrumenten volledig op de strategie van de organisatie zijn afgestemd, dat ze onderling samenhangen en uw personeelsprocessen volledig geborgd zijn. Syntax, is een organisatie die mensen begeleidt op hun weg naar de arbeidsmarkt. Outplacement, 1e en 2e spoor begeleiding, verzuimregie, arbeidsdeskundigonderzoek.

Detavast

Werkt uw organisatie met een flexibele schil? Heeft u extra capaciteit of specifieke kennis nodig voor een project? Zoekt u langdurige vervanging? Onze specialisten bewijzen dat flexibiliteit en kwaliteit goed samen gaan. Wij denken graag met u mee over een passende invulling van uw wervingsbehoefte.