Nieuws uit de brancheIMG_news_01

Eerste Damco bloktrein uit China arriveert op tijd in Frankrijk

Geplaatst op 23 november 2017 15:53

Logistiek dienstverlener Damco heeft haar eerste bloktrein met goederen voor Decathlon precies op tijd laten aankomen in Frankrijk vorige week.
Lees meer

DAF New CF en XF gekozen tot ‘International Truck of the Year’

Geplaatst op 23 november 2017 14:31

DAF's New CF en XF zijn gekozen tot ‘International Truck of the Year 2018'. De onderscheiding is tijdens de Solutrans-tentoonstelling in Lyon uitgereikt.
Lees meer

Scherpenhuizen combineert productieproces en duurzaamheid onder één dak

Geplaatst op 23 november 2017 13:00

Duurzaamheid gecombineerd met moderne geautomatiseerde proceslijnen dat waren de belangrijkste eisen voor het nieuwe distributiecentrum dat AGF-groothandel Scherpenhuizen. Duurzaamheid werd dubbel en dwars gerealiseerd met de hoogste BREEAM score die er is. Logistica-deelnemer ARCO Solutions, deelnemer aan de Logistica, installeerde de complete proceslijn voor het opslaan, verpakken, groeperen, sorteren, etiketteren
Lees meer

Verkoop vrachtwagens flink in de lift

Geplaatst op 23 november 2017 12:16

De verkoop van vrachtwagens en bestelbusjes in Nederland is het afgelopen jaar 7,9% gestegen. Alle vrachtwagen categorieën noteerden een forse groei.
Lees meer

Logistiek Prijs Zeeland gaat naar Kloosterboer Vlissingen

Geplaatst op 23 november 2017 12:01

Logistiek dienstverlener Kloosterboer Vlissingen heeft de Logistiek Prijs Zeeland gewonnen. De prijs werd woensdag uitgereikt tijdens het jaarlijkse congres van Zeeland Connect staat de logistiek in Zeeland centraal.
Lees meer

Slimme (digitale) technieken moeten de stad begaanbaar houden

Geplaatst op 23 november 2017 11:09

Hoe kunnen we het transport en verkeer slimmer, schoner en sneller maken? Dat was de kernvraag tijdens de 1e Hypermotion beurs. Het nieuwe platform voor de verkeers-, logistiek- en transportbranche concentreerde zich op het snijvlak logistiek, mobiliteit, infrastructuur, verkeer en transport.
Lees meer