Nieuws uit de brancheIMG_news_01

Lagevloer chassis krijgt Europese goedkeuring

Geplaatst op 22 februari 2018 13:56

Begin dit jaar verkreeg BE-Combi Group een Europese typegoedkeuring voor een lagevloer chassis op de Renault Master. Daarmee is dit ontwerp ook bruikbaar in andere landen.
Lees meer

Verkeersdrukte op snelwegen neemt licht toe

Geplaatst op 21 februari 2018 14:12

Het is de afgelopen jaren nauwelijks drukker geworden op de Nederlandse rijkswegen. De verkeersintensiteit, was in 2017 ongeveer 1 procent hoger dan een jaar eerder.
Lees meer

Schoenenfabrikant EMMA gooit logistieke roer om

Geplaatst op 21 februari 2018 11:34

De Limburgse schoenenfabrikant Emma brengt haar logistieke activiteiten onder in één nieuw locatie in Kerkrade. De centralisatie moet de logistiek verbeteren. Ook de interne logistiek gaat flink op de schop.
Lees meer

DHL beleeft supply chain nachtmerrie KFC

Geplaatst op 21 februari 2018 10:36

Kentucky Friend Chicken (KFC) moet langere tijd zevenhonderd van de 870 restaurants in het Verenigd Koninkrijk sluiten. Oorzaak is een sypply chain probleem bij DHL.
Lees meer

JLN en NHTV starten talent programma

Geplaatst op 20 februari 2018 16:11

Jong Logistiek Nederland en NHTV Executive Education gaan samenwerken in een nieuw Talent Development Programma. Dit programma is gericht op jonge, talentvolle logistici in de logistieke dienstverlening en supply chain management. Met de samenwerking willen beide partijen bijdragen aan de schaarste aan logistieke professionals in de sector.
Lees meer

GLS vergroot positie in Spanje door overname

Geplaatst op 20 februari 2018 15:54

GLS vergroot zijn slagkracht in Spanje. Het pakket- en vrachtdienstbedrijf neemt de Spaanse dienstverlener voor exprespakketten Redyser Transporte over.
Lees meer