Medewerker Inside Sales

Solliciteer met CV
  

Introductie

De top in expeditie zoekt een Medewerker Inside Sales.

Organisatie

KONINKLIJKE ROTRA UW LOGISTIEK DIENSTVERLENER

Het meer dan 100 jaar oude Nederlandse familiebedrijf Rotra heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een vertrouwde en gerenommeerde One Stop Logistics Shop. 

 Rotra is opgericht door Hermanus Roelofsen in Doesburg. Er zijn momenteel al 4 generaties binnen het familiebedrijf werkzaam of werkzaam geweest en telt met haar vestigingen in Nederland en België 860 medewerkers. In het begin werden de transporten met paard en wagen verricht, iets dat we ons nu nog moeilijk kunnen voorstellen: Geschiedenis Koninklijke Rotra

Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over land, warehousing, value added activiteiten en supply chain management zijn gebundeld in één flexibele organisatie. Die situatie is gestaag en met grote zorgvuldigheid tot stand gekomen. Rotra is daardoor een stabiele onderneming met een solide financieel fundament en een betrouwbaar mondiaal netwerk van logistieke partners. Luister naar de klant en reageer snel met persoonlijke service. Dit principe hanteren we bij Rotra sinds jaar en dag. Dat klinkt simpel en zo willen we dat ook voor u houden. Het perfect organiseren en beheersen van logistieke processen is intensief werk. Met Rotra merkt u daar niets van. Of het nu om een enkele zending gaat of om uw integrale supply chain management: we regelen het voor u zonder dat u er omkijken naar heeft. Veilig, vertrouwd en zeker.


Functie

Wat houdt de functie in?

Je bent de klantgerichte en commerciële zeevracht specialist van ons kantoor in Hoogvliet. Door het snel en adequaat beantwoorden van offerte aanvragen en proactieve opvolging van deze offerte en ook sales leads, wordt er optimale service gegeven en een verdere groei van ons klantenbestand verwezenlijkt. Dit doe je in een jong enthousiast team waarmee je samen de klus klaart.

Tot je taken behoren onder andere:

 • Opstellen en opvolgen van offertes.
 • Telefonische verkoop en het verzamelen van sales leads.
 • Commerciële contacten onderhouden met bestaande en nieuwe relaties.
 • Onderhandelen tarieven.
 • Correct afhandelen van klachten en vragen van onze klanten.Functie eisen

Wat vragen we van je?

Je bent een commerciële aanpakker met een zelfstandig karakter. Je kunt effectief en klantgericht communiceren en bent gericht op samenwerking en resultaat. Je houdt het overzicht en volgt je zaken nauwkeurig en gestructureerd op.

 • Minimaal afgeronde MBO niveau 4 opleiding richting (Haven) Logistiek, bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding Logistiek en Economie.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke (binnendienst) functie.
 • Uitstekende communicatieve en contactuele eigenschappen.
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Flexibele instelling, stressbestendig, zelfstandig en enthousiast.
 • Hands on mentaliteit.

Aanbod

Wat bieden wij je?

De Rotragroep biedt je de mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij de top speler in de branche. Je gaat werken in een (internationale) omgeving die gericht is op groei. Je gaat werken met de modernste technieken en systemen met collega’s die jouw ambitie delen. Je krijgt alle ruimte om jouw talenten te ontwikkelen.

Natuurlijk past hier een marktconform salaris en passende secundaire voorwaarden bij.

 • Mogelijkheden tot het volgen van (vakgerichte) opleidingen.
 • Werken in een jong, ambitieus en energiek team.
 • Een prettige en informele werksfeer binnen een dynamische organisatie.

Inlichtingen

Diederik Geerts, d.geerts@syntax.nl, Tel: 0630228341

Solliciteer met CV