Jr. Transportplanner (Omgeving Cuijk)

Solliciteer met CV
  

Introductie

Wij zoeken een Jr. Transportplanner met de goede mentaliteit en die de ambitie heeft om door te groeien binnen dit dynamische bedrijf.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationaal transportbedrijf met meer dan 250 trucks on route, dat zich sinds jaar en dag toelegt op het met eigen materiaal uitvoeren van eenvoudige tot complexe vervoersopdrachten. Belangrijke bestemmingen zijn Frankrijk, Spanje, Groot Brittannië en het Oostblok tot ver in Rusland! 

Functie

Met een modern wagenpark worden zowel geconditioneerd als dedicated transporten en full-load zendingen getransporteerd door heel Europa. Als junior planner ondersteun je de overige planners. In beginsel zal dit met name administratieve ondersteuning zijn. Naar mate je je verder ontwikkeld zul je gedoseerd meer planners taken uit gaan voeren. Omdat je het eerste aanspreekpunt voor de klant bent, ben je communicatief zeer vaardig in een diversiteit aan talen, maar minimaal in het Nederlands, Engels en Duits. Verder ben je een pro actief en leergierig persoon die kansen wil grijpen om verder te groeien in het planners-vak. Je vindt het leuk om in een hectische omgeving je werk te doen en zie jij je toekomst in de transport? Dan zoeken wij jou!

Functie eisen

Weet jij van aanpakken en heb je affiniteit met de internationale logistiek en beschik je over:

  • afgeronde MBO opleiding logistiek;
  • goed kunnen communiceren in de Nederlandse, Engelse- en Duitse taal, Frans is een pré;
  • bekend en makkelijk werkend met Microsoft Office;
  • bereid zijn om weekend- en telefoondiensten te draaien.

Aanbod

Naast een marktconform salaris (afhankelijk van opleiding en werkervaring) bieden wij een uitdagende veelzijdige functie in een jong en dynamisch bedrijf met een zeer enthousiast team wat bereid is voor elkaar door het vuur te gaan!

Inlichtingen

Eric Hendriks, tel: 06-53885383 , e.hendriks@syntax.nl

Solliciteer met CV