Interim/Projecten

1IMAG0765b

 

 

 

 

 

 

Veel organisaties kampen met issues waar tijdelijk extra capaciteit moet worden toegevoegd aan de bestaande personele organisatie. Groei, krimp of ziekte zijn debet aan dat soort scenario’s. Een flexibele schil op operationeel niveau door middel van uitzend/ payrollkrachten, is inmiddels heel gewoon. Op (middle) management is deze flexibele schil in te bouwen met interim managers, die gedurende een (vooraf afgesproken) periode uw organisatie door de turbulentie loodsen.

Hoewel tarieven in eerste instantie pittig kunnen lijken, zijn de oplossingen van deze managers vaak al in de praktijk bewezen en kunnen zij uw organisatie direct helpen aan een best practise oplossing.  Hierdoor worden failure kosten bespaard, maar wellicht nog belangrijker, blijven uw vaste personeelsleden beter gemotiveerd, doordat ze niet enkele doodlopende wegen inlopen, maar direct worden geleid naar de beste oplossing voor uw organisatie.

Syntax biedt interimoplossingen in operationele aansturing van de organisatie, maar eveneens in de ondersteunende diensten, waarbij te denken valt aan, strategisch management, sales, marketing, finance, ICT, HRM, Facilities, Quality, Safety etc. etc.

Onze interimmers kunnen vanuit een zelfstandige rol opereren of op basis van detavast.

Interesse in onze interim dienstverlening of aan de slag als interimmanager voor Syntax? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.