Vacature Customer Service Medewerker

Solliciteer met CV
  

Introductie

Klant focus jouw ding?  Vos Logistics zoeken wij een Customer Service medewerker.

Organisatie

Vos Logistics is een specialist op het gebied van transport- en klantspecifieke logistieke diensten. Met een netwerk van 25 eigen vestigingen is Vos Logistics actief in heel Europa. Met 2.250 medewerkers exploiteert de onderneming een moderne vloot van 1.200 voertuigen, 3.500 laadeenheden en 190.000 m2 opslagcapaciteit. De oplossingen bestaan uit logistieke diensten die aansluiten op de wensen van de klant, van forwarding, opslag en distributie tot aan supply chain-oplossingen waarbij Vos Logistics het management van de volledige of gedeeltelijke goederenstroom van de klant op zich neemt. In de bulk- en volumetransportmarkten schaart Vos Logistics zich onder de grootste wegvervoerders in Europa. De kracht van de onderneming ligt in de combinatie van een pan-Europees netwerk, geavanceerde ICT-systemen en de focus op kwaliteit en service.

Het service portfolio binnen Vos Distri Logistics bestaat uit:

 • Warehousing & Value Added Services
 • Domestic Transport & Distribution

Het team binnen Vos Logistics Solutions beschikt over brede kennis en ervaring om de optimale oplossingen aan klanten te bieden. Zij doen dit vanuit een tiental moderne eigen vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Polen ondersteunt door een centraal team van ervaren professionals in Oss. Vos Logistics wil sterk groeien in dit type dienstverlening, zowel autonoom als middels mogelijke overnames.

Functie

Als Customer Service Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en ben je verantwoordelijk voor het optimaal verwerken van de klantorders en de daarbij behorende administratieve afhandeling. Je coördineert, binnen de bestaande afspraken, de uitvoering van de binnenkomende opdrachten. Hiervoor is zeer intensief telefonisch contact nodig met onze opdrachtgevers, maar ook met de andere afdelingen van onze organisatie waar het de uitvoering van transporten of douanezaken betreft.

Je ziet toe op een correcte en tijdige uitvoering van de transportopdrachten, meldt de vrachtwagen bij de opdrachtgevers, controleert of de interne procedures worden nageleefd en maakt tevens rapportages voor de opdrachtgevers. Als Customer Service Medewerker verwerk, controleer en voer je orders in, in het geautomatiseerde systeem Blu Jay conform de vastgestelde procedures. Daarnaast ben je in staat om eventuele problemen bij de uitvoering van de transportopdrachten tijdig te signaleren en hier oplossingen voor aan te dragen.

In deze dynamische functie verzorg je de dagelijks te verwerken orders, je houdt de voorraden goed in het oog (gebruikt daarbij WMS) en waar nodig communiceer je proactief met zowel de klant als je collega’s in het warehouse. Daarnaast initieer en voer je projecten uit ter verbetering van het customer service proces.

Functie eisen

Ter aanvulling op het bestaande team, zijn wij op zoek naar een ambitieuze, enthousiaste, ondernemende en commercieel ingestelde nieuwe collega die een belangrijke bijdrage kan leveren aan de groeiambities van Vos Logistics.

Als potentiële kandidaat beschik je daarom over:

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding in Transport & Logistiek
 • sterke communicatieve vaardigheden
 • een sterk ontwikkeld analytisch vermogen
 • goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • ervaring met geautomatiseerde systemen (Warehouse Management Systeem) is een pré
 • een continue focus op het verbeteren van de dienstverlening

Aanbod

Vos Logistics is een serieuze werkgever en biedt:

 • De kans te werken binnen een grote, internationaal opererende organisatie, waarbij je werkt met ambitieuze, multidisciplinaire teams
 • Een innovatieve en interactieve omgeving waarin samenwerken en het uitwisselen van ideeën essentieel zijn voor de kwaliteit
 • Een marktconform salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve verzekeringen en een persoonlijk keuze budget

Inlichtingen

Meer info over de functie verkrijgt u via Rob Hermes 06-18517852

Solliciteer met CV